Sommerferie

  Klinikken holder sommerferie og er lukket fra den 22. juli til den 11. august, begge dage inklusiv.
  Der er åbent igen fra mandag den 12. august.

   

  Webshoppen er åben, dog sendes varer først fra den 12. august.

   

  På gensyn.

   

  Image Alt

  Roots of Beauty

  Nej, må jeg konstatere. I hvert fald ikke for mig. Kan ikke undvære det og gør det hver dag, hele året rundt også i frost og sne.

  Findes der noget bedre end bare fødder i vandet på en varm sommerdag…. Kender du følelsen og er det ikke opløftende? Det er der en god forklaring på.

  Dét, at gå med bare fødder, i parken, på stranden, i haven eller hvor det er muligt – kaldes også for ”earthing” eller ”grounding” og det har mange fordele for vores krop og helbred.

  Vores krop består af ca. 60 % vand, og som vi ved er vand rigtig god til at lede elektricitet. Jorden er elektromagnetisk – og negativt ladet. Når vi går med bare fødder så grounder vores krop til denne negative ladning. Negative elektroner både afgifter, beroliger og reducerer inflammation, stabiliserer døgnrytmen og hormoner.

  Menneskekroppen er ligesom et batteri, vi skal også ”lades op” – vi er positivt ladet, pga. de elektromagnetiske bølger som vi er i kontakt med dagligt. Når du går med bare fødder udenfor, så absorberer din krop de negative elektroner fra jorden.

  Vi bliver dagligt udsat for forskellige miljøpåvirkninger fx fra cigaretrøg, stress, pesticider og forurenet luft, disse kaldes for frie radikaler. Frie radikaler er molekyler, der er kemisk ustabile, og de stjæler elektroner fra andre stoffer for at blive stabile. Med andre ord – frie radikaler kan beskadige kroppens sunde celler. De frie radikaler er positivt ladet, altså positive elektroner. Her hjælper de negative elektroner fra jorden med at bekæmpe de frie radikaler, som også kan skabe oxidativt stress i kroppen. Det skal helt klart også nævnes, at vi gennem kosten kan spise godt med antioxidanter, som også er med til at bekæmpe frie radikaler.

  I vores moderne liv har vi mistet meget af vores kontakt til naturen, vi er meget generelt mere indenfor, men ved at gå med bare fødder i naturen, er der mange flere fordele end du kan forestille dig:

  • Kan reducere inflammation i kroppen.
  • Forbedre din søvn, stabiliserer døgnrytmen. Mange oplever bedre søvn.
  • Styrker immunforsvaret.
  • Regulerer nervesystemet.
  • Booster dit energiniveau.

  Tænk at noget så simpelt – har så mange fordele.
  I store træk så handler det om at komme – Back to basic….

  Jeg har et holistisk syn på huden, som både involverer pleje af hud og krop men også med stor fokus på følelser, kost, fordøjelse, søvn og livsstil.