Image Alt

Roots of Beauty

Hvis ikke du allerede har stiftet bekendtskab med infrarødt lys eller hørt om det – så læs lige med.

Infrarødt lys er en af vor tids mest effektive afgiftningsmetoder. De varmer langt ind i kroppens celler – gennem led, muskler og væv.

Vi bliver udsat for væsentlig flere kemikalier og giftstoffer i vores hverdag end vi på naturlig vis kan udskille. De ophobes i kroppen, hvilket kan være hormonelt forstyrrende, skade vores immunforsvar og beskadige vores væv i kroppen. Behandlingen med infrarødt lys øger udskillelsen af affaldsstoffer i kroppen, reducerer inflammation og dermed betændelsestilstande i kroppen.

En af mine faste kunder til JOOVV lysbehandlingen, er en aktiv ultra løber, med mange træningspas. Han får ofte 10-20 minutters lysbehandling som er med til en langt hurtigere restitution og reduktion af muskel- og ledsmerter.

Jeg bruger primært lyset til at ”speede” udskillelsen af affaldsstoffer i kroppen. Det har en kæmpe effekt på huden – hvis jeg i en periode har været lidt ekstra stresset, kan min hud blusse op, så er det bare ind foran JOOVV’en og efter få dage med bare 10 minuters behandlinger ser jeg en klar forbedring. Mindsker både inflammation og øger mit velvære.

Hos Roots of Beauty bruger jeg lysbehandlig fra JOOVV Light Therapy. Jeg bruger dem, da sundheds- og wellness eksperter fra bla. USA anbefaler og bruger dem.

Jeg har et holistisk syn på huden, som både involverer pleje af hud og krop men også med stor fokus på følelser, kost, fordøjelse, søvn og livsstil.

Nulstil adgangskode

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.