behandlinger

Ansigtsbehandlinger

At forkæle sig selv med en ansigtsbehandling er velvære, men er også med til at afslappe muskler og gøre huden velplejet, mindske rynker og tilføre hud og ansigtsmuskulatur fornyet energi. Alle behandlingerne, som jeg tilbyder, er både effektive, personlige og nærværende. Jeg skræddersyr gerne behandlingen så den passer til dig, din hudtype men vigtigst af alt – hudens tilstand. Jeg behandler altid intuitivt og mærker efter hvad dit og din huds behov er. Til alle ansigtsbehandlinger anvendes produkter fra Amazing Space. Dette er alle hudplejeprodukter som er rene, naturlige og økologiske og de er alle uden hormonforstyrrende stoffer, parabener, syntetisk alkohol, parfume og farvestoffer.

Mini – Amazing Face

Denne behandling er til dig som ønsker en koncentreret forkælelse og har brug for et lille afbræk i en travl hverdag. Anbefales til alle hudtyper. Mini er en kort men effektiv behandling som giver din hud et dejligt boost og kan også bruges som en introduktion til Amazing Spaces skønne produkter.

 

Behandlingen inkluderer:

 

Rens, peeling, maske, håndmassage, toner, dagcreme

 

500 DKK (30 min.)

Clean – Amazing Face

Denne behandling er til dig som ønsker din hud renset i dybden. Behandlingen skræddersyes til dig og dit behov, og fokus er på at komme grundigt i bund med urenheder og tilstopninger.

 

Behandlingen inkluderer:

 

Rens, peeling, dybderens, maske, håndmassage, toner, dagcreme

 

700 DKK (60 min.)

Classic – Amazing Face

Denne behandling er til dig som ønsker en komplet behandling. Behandlingen skræddersyes så den tilpasses dig og din huds tilstand. Du kan se frem til en komplet behandling hvor din hud bliver renset i dybden, den bliver tilført nærende og plejende produkter og blodgennemstrømningen øges gennem afslappende massage.

 

Behandlingen inkluderer:

 

Rens, peeling, dybderens, ansigtsmassage, maske, håndmassage, dagcreme

 

850 DKK (70 min.)

Deluxe – Amazing Face

Behandlingen hvor du glemmer tid og sted. Dybdegående, transformerende luksus for både hud og sjæl. Deluxe er udviklet til dig som ønsker total selvforkælelse – med god tid til at fokusere på lige det som du har brug for.

 

Behandlingen inkluderer:

 

Starter med en rygmassage, rens, peeling, dybderens, ansigts/hovedbundsmassage, maske, hånd og fodmassage, dagcreme

 

1.200 DKK (100 min.)

Gua Sha – Amazing Face

En ansigtsbehandling med gua sha sten har mange effektive egenskaber mod bla. linier og rynker. Gua sha er en gammel kinesisk tradition, hvor man ”skraber” giftstoffer væk fra huden samt øger blodcirkulationen. Efter en gua sha behandling er din ansigtsmuskulatur afspændt og huden har fået en flot glød.

 

Behandlingen inkluderer:

 

Rens, guasha massage af ansigt, hals og decolté, maske, toner, dagcreme

 

700 DKK (45 min.)

Øjenbehandling – Amazing Face

Særlig plejende øjenbehandling hvor både fugtniveau og spændstighed forbedres.

 

Kun i tillæg med ansigtsbehandling eller ifbm. Deluxe Vipper & Bryn.

 

150 DKK (15 min.)

Japansk lifting

Huden afrenses, stimulering af akupunkturpunkter, ansigtszoneterapi, ansigtsmassage, lymfedrænage, maske, huden køles med krystal kugler og behandlingen afsluttes med passende creme til din hud.

 

En Japansk Lifting er en behandling som giver ansigtet mere glød, mindsker rynker, løfter, glatter og afspænder huden og muskulaturen i ansigtet. En ”naturlig ansigtsløftning” uden kirugi og nåle.

 

En behandling med Japansk Lifting kan stå alene for opnåelse af fornyet glød og opløftende effekt, men kan også indgå i et forløb for vedvarende resultater.

 

Jeg er certificeret behandler igennem Lone Sørensen™, hvilket er din garanti for at behandlingen er den originale metode også kaldet Japansk Cosmo Lifting.

 

850 DKK (75 min.)

Ansigts – Akupunktur

Denne behandling er et effektivt alternativ til tidens kemi og kirugi.

 

Behandlingen starter med at huden afrenses og i denne forbindelse dybdemasseres dine ansigtsmuskler og ansigtets bindevæv.

 

Herefter desinficeres huden på de steder hvor akupunkturnålene skal sidde. Derefter sættes nålene, i de akupunkturpunkter som har forbindelse til de forskellige organer, via de energetiske meridianbaner.

 

Der hvor de hårtynde akupunkturnålene sættes i, frigives energi og endorfiner. Det sætter gang i blodcirkulationen og stimulerer til produktion af nye celler som øger produktionen af collagen og elastin. Både collagen og elastin er begge med til at holde vores hud stærk, ungdommelig og elastisk. Når nålene er sat, så ligger du og slapper af i ca. 15-20 min. på den opvarmede briks, puttet under dynen til lyden af blid musik.

 

Til slut påføres skøn og velduftende rose og arnica olie, samtidig med, at du får en blid lymfedrænering med gua-sha sten.

 

700 DKK (50 min.)

 

Det anbefales at få 6 behandlinger henover 3-6 uger, som en intensiv kur, der efterfølgende vedligeholdes 1 x om måneden. En enkelt behandling er dog også effektiv og vil kunne løfte et træt ansigtstræk.

Jeg har et holistisk syn på huden, som både involverer pleje af hud og krop men også med stor fokus på følelser, kost, fordøjelse, søvn og livsstil.