behandlinger

Ansigtsbehandlinger

At forkæle sig selv med en ansigtsbehandling er velvære, men er også med til at afslappe muskler og gøre huden velplejet, mindske rynker og tilføre hud og ansigtsmuskulatur fornyet energi. Alle behandlingerne, som jeg tilbyder, er både effektive, personlige og nærværende. Jeg skræddersyr gerne behandlingen så den passer til dig, din hudtype men vigtigst af alt – hudens tilstand. Jeg behandler altid intuitivt og mærker efter hvad dit og din huds behov er. Til alle ansigtsbehandlinger anvendes produkter fra Amazing Space. Dette er alle hudplejeprodukter som er rene, naturlige og økologiske og de er alle uden hormonforstyrrende stoffer, parabener, syntetisk alkohol, parfume og farvestoffer.

Mini – Amazing Face

Denne behandling er til dig som ønsker en koncentreret forkælelse og har brug for et lille afbræk i en travl hverdag. Anbefales til alle hudtyper. Mini er en kort men effektiv behandling som giver din hud et dejligt boost og kan også bruges som en introduktion til Amazing Spaces skønne produkter.

 

Behandlingen inkluderer:

 

Rens, peeling, maske, håndmassage, toner, dagcreme

 

400 DKK (30 min.)

Clean – Amazing Face

Denne behandling er til dig som ønsker din hud renset i dybden. Behandlingen skræddersyes til dig og dit behov, og fokus er på at komme grundigt i bund med urenheder og tilstopninger.

 

Behandlingen inkluderer:

 

Rens, peeling, dybderens, maske, håndmassage, toner, dagcreme

 

700 DKK (60 min.)

Classic – Amazing Face

Denne behandling er til dig som ønsker en komplet behandling. Behandlingen skræddersyes så den tilpasses dig og din huds tilstand. Du kan se frem til en komplet behandling hvor din hud bliver renset i dybden, den bliver tilført nærende og plejende produkter og blodgennemstrømningen øges gennem afslappende massage.

 

Behandlingen inkluderer:

 

Rens, peeling, dybderens, ansigtsmassage, maske, håndmassage, dagcreme

 

800 DKK (70 min.)

Teen – Amazing Face

Denne behandling er til dig som er mellem 13 – 19 år. Jeg gennemgår din hud grundigt så du kan få en god vejledning i hvordan du bedst passer på den. Jeg skræddersyer behandlingen efter din huds tilstand, og eventuelle urenheder og tilstopninger fjernes – så huden kan komme tilbage i en bedre balance.

 

Behandlingen inkluderer:

 

Rens, peeling, dybderens, maske, toner, dagcreme

 

550 DKK (50 min.)

Deluxe – Amazing Face

Behandlingen hvor du glemmer tid og sted. Dybdegående, transformerende luksus for både hud og sjæl. Deluxe er udviklet til dig som ønsker total selvforkælelse – med god tid til at fokusere på lige det som du har brug for.

 

Behandlingen inkluderer:

 

Starter med en rygmassage, rens, peeling, dybderens, ansigts/hovedbundsmassage, maske, hånd og fodmassage, dagcreme

 

990 DKK (100 min.)

Gua Sha – Amazing Face

En ansigtsbehandling med gua sha sten har mange effektive egenskaber mod bla. linier og rynker. Gua sha er en gammel kinesisk tradition, hvor man ”skraber” giftstoffer væk fra huden samt øger blodcirkulationen. Efter en gua sha behandling er din ansigtsmuskulatur afspændt og huden har fået en flot glød.

 

Behandlingen inkluderer:

 

Rens, guasha massage af ansigt, hals og decolté, maske, toner, dagcreme

 

700 DKK (45 min.)

Øjenbehandling – Amazing Face

Særlig plejende øjenbehandling hvor både fugtniveau og spændstighed forbedres.

 

Kun som tillæg til ansigtsbehandling.

 

150 DKK (15 min.)

Japansk lifting

Huden afrenses, stimulering af akupunkturpunkter, ansigtszoneterapi, ansigtsmassage, lymfedrænage, maske, huden køles med krystal kugler og behandlingen afsluttes med passende creme til din hud.

 

En Japansk Lifting er en behandling som giver ansigtet mere glød, mindsker rynker, løfter, glatter og afspænder huden og muskulaturen i ansigtet. En ”naturlig ansigtsløftning” uden kirugi og nåle.

 

En behandling med Japansk Lifting kan stå alene for opnåelse af fornyet glød og opløftende effekt, men kan også indgå i et forløb for vedvarende resultater.

 

Jeg er certificeret behandler igennem Lone Sørensen™, hvilket er din garanti for at behandlingen er den originale metode også kaldet Japansk Cosmo Lifting.

 

850 DKK (75 min.)

Jeg har et holistisk syn på huden, som både involverer pleje af hud og krop men også med stor fokus på følelser, kost, fordøjelse, søvn og livsstil.

Nulstil adgangskode

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.