behandlinger

Kropsbehandlinger

Hos Roots of Beauty handler det om sammenhængen mellem den indre sundhed og den ydre skønhed, og om de små ændringer man kan foretage i sin livsstil, for at forbedre sit ydre og sit indre velbefindende. Kropspleje bør være en fast del af ethvert skønhedsprogram. Ved massage frigøres blandt andet hormonerne endofiner (kroppens lykkepiller) og oxytocin. De er begge med til at afstresse dig samt give dig ro og velvære. En enestående mulighed for at koble helt af fra hverdagens stress og jag.

Cellulite behandling (ben)

Jeg vil vove den påstand at 90% af alle kvinder kender til de små buler på lårene – cellulite. Regelmæssig gua sha behandling kan synligt afhjælpe cellulite. Du smøres ind i udrensende og afgiftende olie inden vi går i gang. Herefter starter vi blidt op med gua sha redskabet, og arbejder begge ben godt igennem. Hele behandlingen afsluttes af rolig og blid lymfedrænage med gua sha’en.

 

Det kan være ømt at komme i gang med at anvende gua sha, men det er det hele værd. Der frigøres spændinger og bindevævsknuder (fasciaknuder) løsnes – så blodgennemstrømningen øges. Det er med den øgede blodgennemstrømning, at huden tilføres kollagen og elastin, hvilke begge er med til at opstramme og give en fastere hud over tid. Hvis du ydermere laver gua sha behandlinger hjemme, opnår du de allerbedste resultater.

 

Hvis du ønsker at komplementere behandlingen med brug af gua sha derhjemme, kan du købe en gua sha i klinikken eller på min webshop.

 

Behandlingen inkluderer:

 

Detox olie og massage med gua sha sten – hjælper huden med at udskille affaldstoffer – her er særlig fokus på benene

 

650 DKK (45 min.)

Rygbehandling

Vores ryg er ofte en overset legemsdel. Det kan være svært selv at nå rundt på hele ryggen og ikke mindst, så kan de være svært at se hvad der gemmer sig på bagsiden. I denne behandling er der fokus på den grundige dybderens af ryggen, efterfulgt af afslappende og nærrende pleje.

 

Behandlingen inkluderer:

 

Rens, peeling, dybderens, creme

 

550 DKK (45 min.)

Rygbehandling

Vores ryg er ofte en overset legemsdel. Det kan være svært selv at nå rundt på hele ryggen og ikke mindst, så kan de være svært at se hvad der gemmer sig på bagsiden. I denne behandling er ryggen i fokus. Behandlingen starter med en afrensning, hvorefter huden eksfolieres. Herefter fjernes urenheder og tilstopninger. Musklerne skal afslappes og det gøres med en rolig massage af ryggen. Derefter påføres en beroligende maske og behandlingen afsluttes med afsluttende produkt.

 

Behandlingen inkluderer:

 

Rens, peeling, dybderens, rygmassage, maske, afsluttende produkter

 

650 DKK (60 min.)

Jeg har et holistisk syn på huden, som både involverer pleje af hud og krop men også med stor fokus på følelser, kost, fordøjelse, søvn og livsstil.