mette gudbrandsson

Om mig

Kosmetolog

Mette Gudbrandsson

Jeg er lægeeksamineret kosmetolog med speciale i holistisk hudpleje. Jeg arbejder med mennesket som helhed og jeg ved at gode resultater opnås ved at kombinere den ydre pleje med den indre.

Jeg har et holistisk syn på huden, som både involverer pleje af hud og krop men også med stor fokus på følelser, kost, fordøjelse, søvn og livsstil.

Her fokuserer jeg på kroppens indre og ydre skønhed. Hvis der ikke er balance med begge dele, kan det skabe ubalance i kroppen i form af stress, spændinger, hovedpine, trist og uren hud og mange andre problemer. Jeg tror på at det bedste vi kan gøre for en smuk hud er, at se på helheden i os selv fordi skønheden næres både indefra og udefra.

Mine behandlinger og produkterne som jeg anvender er af højeste kvalitet og effektivitet – samtidig med økologi, bæredygtighed og fairtrade. Behandlingerne udføres kun i rene og økologiske kvalitetsprodukter, da det både gavner dig – som klient, moder jord og jeg selv. Det vi smører på vores hud – trænger ind i vores hud og krop.

I mine behandlinger arbejder jeg intuitivt, du får 100 % behandleropmærksomhed, en oplevelse af total forkælelse og ro i behandlingen. Det er dig som er i centrum.

Jeg skræddersyer gerne den rette behandling for dig hvis du gerne vil have en kombination af nogle af mine behandlinger, for det handler om at finde frem til den personlige og unikke behandling, som passer lige præcis til dig og din huds behov.

Velkommen.

Holistisk

Holistisk betyder HELHED – jeg tror på at huden, kroppen og sindet skal ses som en helhed og i sammenhæng.

Sundhed

Skønhed forstærkes af sundhed. En sund krop, en sund hud og et sundt sind kræver balance – både inde- og udefra.

Hudpleje

Jeg vægter økologi, effektivitet og bæredygtighed – altid bevidste og bæredygtige valg.

Nærvær & Ro

Hos mig er det dig som er i centrum – tiden er din – det giver en fuldendt oplevelse af nærvær og ro.

Selvforkælelse

Det er vigtig at passe på sig selv – du får overskud, stress’en sænker sig og du kan trække vejret dybt ned i maven.

Jeg forhandler følgende mærker

Jeg har et holistisk syn på huden, som både involverer pleje af hud og krop men også med stor fokus på følelser, kost, fordøjelse, søvn og livsstil.